Wie of wat is VK | Onderhoud en wat kunnen WIJ voor u betekenen?

VK | Onderhoud is ontstaan uit de StudentSchilders. Na bijna 2 jaar naam en faam te hebben opgebouwd als schildersbedrijf in Noord-Holland was het tijd voor een volgende stap.

 

VK | Onderhoud?

De nieuwe naam is een samenvoeging van de intitialen van de achternaam van de eigenaar (van Kooten) en de overkoepelende naam van de werkzaamheden.

 

Wat veranderd er?

We hebben de gebruikelijke schilderwerken van de StudentSchilders uitgebreid met het spuiten van verf en het aanbieden van diverse timmerwerkzaamheden. Nu, nog een jaar later, is het tijd voor weer een volgende stap. We gaan verder onder de naam VK | Onderhoud en dragen hiermee meer naar de buitenwereld uit dat wij ook timmer- en spuitwerkzaamheden uitvoeren en voor overige werkzaamheden één van onze partners inschakelen.

 

Wat doen WIJ allemaal?

Naast het uitvoeren van schilder-, timmer- en spuitwerk kunt u bij ons terecht voor de huur van machines, een schilder, een timmerman of een verfspuiter. Ook bieden wij onze klanten het gemak van one-stop-shopping aan. Wanneer de afbouw of het onderhoud van uw pand ook uit andere werkzaamheden bestaat dan schilderen, spuiten of timmeren, kunnen wij u desgewenst ontzorgen door dit werk ook aan te nemen en de uitvoering door één van onze betrouwbare partners te laten uitvoeren.

Kortom: een andere naam, maar dezelfde kwaliteit en nog steeds een zeer aantrekkelijke prijs.