STIJN

Stijn is de oprichter en eigenaar van VK | Onderhoud. Na in drie jaar veel geleerd te hebben tijdens de opbouw van het bedrijf de StudentSchilders was het nu tijd voor een volgende stap. Stijn werkt dagelijks veel in het bedrijf als schilder en verfspuiter en daarnaast regelt hij de randzaken, zoals de opnames, de offertes en de inkoop.

Altijd de beste oplossing voor u zoeken en alles tot in de puntjes regelen, dat doe ik het liefst!

ROBIN

Robin is begonnen met een bijbaantje en startte daar met voorbereidende werkzaamheden. Sinds kort houd hij zich ook bezig met de marketing van het bedrijf gezien zijn achtergrond: HBO Marketing.

Het team bestaat uit jonge jongens die elkaar al konden voordat ze gingen samenwerken. Omdat iedereen zijn eigen expertise heeft, leert iedereen van elkaar.

Ik vind het samenwerken met mijn collega’s zo leuk

JOCHEM

Jochem is schilder en is al bijna twee jaar in dienst. Zijn werkzaamheden variëren van voorbereidend werk voor schilderen en spuiten tot het aflakken van voordeuren. Jochem geniet van de vrijheid die hij krijgt van het jonge team om een klus tot een goed einde te brengen.

Om van niets, iets moois te maken, dat motiveert me

JORIS

Joris is de timmerman van VK | Onderhoud. De roots van Joris liggen in de jachtbouw waar hij zeer nauwkeurig werken heeft geleerd. Hierdoor is Joris bij uitstek de persoon voor het aftimmeren van uw interieur, het maken van meubels op maat of het herstellen of vervangen van slecht houtwerk aan uw pand. Joris vindt het leuk om met een jong team te werken en ook de zelfstandigheid en variatie blijven hem motiveren.

Ik vind het het leukst om in overleg met de klant wat moois te bedenken